Volgens de Hanafi wetschool is het toegestaan om wijnazijn te consumeren. Het klopt dat wijn de bron ervan is, echter middels het proces van wijn naar azijn is het zodanig van essentie verandert dat er geen wijn meer overblijft.
Toelichting: https://youtu.be/q6YWxE2xkZA
Allahu ‘alem